Een flesje maken was nog nooit zo eenvoudig

Een flesje maken
was nog nooit
zo eenvoudig

de unieke werking van de cups

Er zijn 2 soorten cups die je kunt gebruiken in de Mimic fles. De herbruikbare cup is geschikt voor gekolfde moedermelk of je gebruikt een van de 7 voorgedoseerde cups. Deze bevatten de juiste afgemeten hoeveelheid voeding voor 1 flesje.

De werking van alle cups is hetzelfde. Tijdens het drinken klapt de cup langzaam naar binnen zodat de druk in de fles constant blijft. Dat zorgt voor een rustig drinktempo en vermindert de kans op krampjes.

De voordelen van de cups

Altijd de juiste dosering

Niet meer scheppen en tellen dankzij de voorgedoseerde cups. Elke cup heeft precies de juiste afgemeten hoeveelheid voeding voor 1 flesje. Kies een van de 7 cups die past bij de leeftijd van jouw baby.

Eenvoudige bereiding

Klik de voorgedoseerde cup in de bodem van de fles en verwijder de folie. Draai de speen er op en voeg warm water toe met de bijgeleverde maatbeker. Even voorzichtig schudden of zwenken en klaar!

In samenwerking met Hero Baby

Voor de gedoseerde cups met opvolgmelk werkt Mimic samen met Hero Baby Nutrasense® opvolgmelk. Deze flesvoeding bevat een vetsamenstelling met melkvet. Daarnaast bevat Hero Baby Nutrasense 2, zoals alle opvolgmelk, de vertrouwde voedingsstoffen vitamines A, C en D. Deze vitamines ondersteunen de weerstand van je baby.

100% recyclebaar

Babyvoeding kent strenge regelgeving waardoor wij geen gerecyclede materialen voor onze cups mogen gebruiken. We gebruiken daarom mono plastic voor onze cups. Dit betekent dat de cups 100% gerecycled kunnen worden.

Probeer Mimic: Kies je introductiepakket

Het pakket bestaat uit:

  • De Mimic anti-krampjes babyfles met cupsysteem
  • 10 gedoseerde cups Hero Baby opvolgmelk met altijd de juist afgemeten hoeveelheid
  • Inclusief de handige Mimic maatbeker, die tevens als dop te gebruiken is

We helpen je graag

We helpen je graag

Veelgestelde vragen

Hier vind je de meest gestelde vragen. Staat je vraag er niet tussen of wil je nog wat meer informatie? Neem dan contact met ons op.

Voedingskundig Team

Heb je een vraag over een Mimic product, wil je weten hoe je de fles het beste kan geven of welke speen het beste bij je baby past? Stel je vraag via mail, whatsapp of bel ons.

Advies over de fles geven

Als je start met het voeden met de fles, hebben we een aantal tips en adviezen om je op weg te helpen. Hier vind je informatie over de handelingen voor, tijdens en na het voeden van je baby met de fles.

Menu