Een flesje maken was nog nooit zo eenvoudig

de unieke werking

Mimic heeft twee soorten cups die je kunt gebruiken in de Mimic fles. De borstvoedingcup voor het geven van gekolfde moedermelk of een van de 7 voorgedoseerde Mimic cups.

De werking van alle cups is hetzelfde. Tijdens het drinken beweegt de cup langzaam naar binnen zodat de druk in de fles constant blijft. Dit zorgt voor een rustig drinktempo en vermindert de kans op krampjes.

De voordelen van voorgedoseerde cups

Altijd de juiste dosering

Niet meer scheppen en tellen dankzij de voorgedoseerde cups. Elke cup heeft precies de juiste afgemeten hoeveelheid voeding voor 1 flesje. Kies een van de 7 cups die past bij de leeftijd van jouw baby.

Makkelijk en snel bereiden

  • Stap 1   Klik de voorgedoseerde cup met Mimic opvolgmelk in de bodem van de fles en verwijder de folie
  • Stap 2   Draai de speen op de fles
  • Stap 3   Verwarm de juiste hoeveelheid water in de maatbeker en voeg toe aan de fles
  • Stap 4   Voorzichtig schudden of zwenken en klaar!

Nieuw – Mimic cups met opvolgmelk

Onze Mimic cups bevatten Mimic melkpoeder. Mimic voldoet, net als alle flesvoeding in Nederland, aan strenge eisen op het gebied van kwaliteit, veiligheid en wetgeving. Het bevat alle voedingsstoffen die je baby nodig heeft, zoals vitaminen  A, C en D die de weerstand van je baby ondersteunen.

100% recyclebaar

Onze cups zijn gemaakt van mono-plastic en kunnen daarom 100% gerecycled worden. Lees meer over duurzaamheid op onze duurzaamheids pagina.

Wil je Mimic proberen: Wij hebben een introductiepakket voor je

Dit pakket bestaat uit:

  • De Mimic babyfles met uniek drinksysteem 
  • 9 Mimic cups met opvolgmelk 
  • Inclusief borstvoedingcup, voor gekolfde melk
  • Inclusief de handige Mimic maatbeker
  • Gratis verzending

Ons Mimic team helpt je graag op weg

We helpen je graag

Veelgestelde vragen

Hier vind je de meest gestelde vragen. Staat je vraag er niet tussen of wil je nog wat meer informatie? Neem dan contact met ons op.

Contact het Mimic Team

Heb je een vraag over een Mimic product, wil je weten hoe je de fles het beste kan geven of welke speen het beste bij je baby past? Stel je vraag via mail, whatsapp of bel ons.

Advies over de fles geven

Als je start met het voeden met de fles, hebben we een aantal tips en adviezen om je op weg te helpen. Hier vind je informatie over de handelingen voor, tijdens en na het voeden van je baby met de fles.

Menu