De fles
van morgen
vandaag

Unieke vorm, unieke werking

De Mimic babyfles is ontwikkeld om je baby zo natuurlijk mogelijk te voeden. Hiervoor hebben we de drinktechniek en de vorm van de borst zoveel mogelijk nagebootst. Je kan de Mimic babyfles gebruiken met de borstvoedingcup voor gekolfde moedermelk of met onze voorgedoseerde flesvoedingscups.

Ontdek onze nieuwe babyfles

Makkelijk aanhappen

Je baby kan makkelijk aanhappen op onze brede, flexibele en zachte speen die dankzij de textuur ook heel natuurlijk aanvoelt. Mimic is daarom zeer geschikt om baby’s te laten wennen aan het voeden met de fles ook als je  borst en flesvoeden wil combineren.

Kies de juiste drinksnelheid

Dankzij de vernieuwde gaatjes bepaalt je baby zelf wanneer de melk gaat stromen. Roteer de fles langzaam tijdens de voeding om de doorstroming van de melk te verhogen of verlagen en bepaal de juiste drinksnelheid voor je baby.

Maatverdeling in de speen

Op basis van feedback van ouders hebben we een maatverdeling in de speen verwerkt. Handig wanneer je de eerste dagen nog zeer kleine hoeveelheden voeding moet afmeten of wanneer je precies wilt weten hoeveel melk er over is gebleven na een voeding.

Ontdek de nieuwe Mimic babyfles

  • Nieuwe speen voor natuurlijk aanhappen
  • Rustig drinktempo
  • Vermindert de kans op darmkrampjes
  • Met borstvoedingcup voor gekolfde melk
  • Nu slechts €14,99

Ons Mimic team helpt je graag op weg

We helpen je graag

Veelgestelde vragen

Hier vind je de meest gestelde vragen. Staat je vraag er niet tussen of wil je nog wat meer informatie? Neem dan contact met ons op.

Contact het Mimic Team

Heb je een vraag over een Mimic product, wil je weten hoe je de fles het beste kan geven of welke speen het beste bij je baby past? Stel je vraag via mail, whatsapp of bel ons.

Advies over de fles geven

Als je start met het voeden met de fles, hebben we een aantal tips en adviezen om je op weg te helpen. Hier vind je informatie over de handelingen voor, tijdens en na het voeden van je baby met de fles.

Menu