De nieuwe
generatie
babyflessen

De Mimic babyfles helpt je baby om rustig te drinken en vermindert dankzij het interne cupsysteem de kans op krampjes. Je kan de Mimic babyfles gebruiken met de borstvoedingcup voor gekolfde moedermelk en met onze voorgedoseerde flesvoedingscups.

De voordelen van
de mimic babyfles

Geen lucht, geen krampjes

Dankzij het gepatenteerd cupsysteem

Terwijl je baby drinkt, klapt de cup (zowel de borstvoedingcup als de voorgedoseerde cups) langzaam naar binnen zodat de druk in de fles constant blijft. Je baby kan dus net als bij borstvoeding rustig blijven drinken in zijn of haar tempo. Door gebruik te maken van dit cupsysteem komt er geen lucht in de fles en in de melk waardoor je baby ook minder kans op krampjes heeft.

Makkelijk aanhappen

Makkelijk switchen tussen borst en fles

Met de Mimic babyfles krijgt je baby een zo natuurlijk mogelijke drinkervaring. De brede en zachte speen stimuleert het natuurlijk aanhappen. De positie van de gaatjes zorgen dat de melk gelijkmatig in de mond wordt verdeeld. Zo kan je baby drinken zonder zich te verslikken en krijgt hij of zij minder lucht binnen.

baby heeft een natuurlijke drinkervaring

Altijd de perfecte speen

Aangepast aan het drinktempo van je baby

Alle siliconenspenen van Mimic zijn extra zacht en BPA-vrij. Voor elke fase in de ontwikkeling van je baby, is er een speen met de juiste doorstroomsnelheid.

De Mimic babyfles

  • Vermindert de kans op darmkrampjes
  • Rustig drinktempo
  • Makkelijk switchen tussen borst en fles
  • Met herbruikbare borstvoedingcup
  • Nu slechts €14,99

We helpen je graag

We helpen je graag

Veelgestelde vragen

Hier vind je de meest gestelde vragen. Staat je vraag er niet tussen of wil je nog wat meer informatie? Neem dan contact met ons op.

Voedingskundig Team

Heb je een vraag over een Mimic product, wil je weten hoe je de fles het beste kan geven of welke speen het beste bij je baby past? Stel je vraag via mail, whatsapp of bel ons.

Advies over de fles geven

Als je start met het voeden met de fles, hebben we een aantal tips en adviezen om je op weg te helpen. Hier vind je informatie over de handelingen voor, tijdens en na het voeden van je baby met de fles.

Menu