Fles en voeding in-1, voor thuis en onderweg

De voorgedoseerde cups zorgen voor altijd de juiste hoeveelheid voeding en een flesje is snel gemaakt. Erg handig in gebruik en overal mee naar toe nemen.

Natuurlijke drinkervaring 

Mimic is de eerste babyfles met voorgedoseerde flesvoeding cups. Door de drinktechniek en vorm van de borst te kopiëren, zorgt Mimic voor een natuurlijke en rustige manier van flesvoeden. Bovendien past Mimic perfect in een actief leven; met direct bruikbare, voorgedoseerde Mimic cups. Handig toch?

Geen lucht, geen kramp

Dankzij de unieke werking van de cups, komt er geen lucht in de fles en in de melk. Hierdoor verkleint Mimic de kans op krampjes.  Daarnaast maakt Mimic het ook makkelijk voor ouders. De gedoseerde cups met opvolgmelk zorgen voor altijd de juiste hoeveelheid voeding en is een flesje snel gemaakt. Niet meer tellen en knoeien met poeder, dat is nu verleden tijd!

Alle tijd voor je baby, wij regelen de rest

Startpakket + abonnement

Wil je Mimic een keer uitproberen, kies dan het Startpakket. Je ontvangt onze babyfles en voorgedoseerde cups voor een week voeden. Als Mimic bevalt, zetten we dit om naar een cup-abonnement. Zo heb je altijd genoeg voeding in huis. Aanpassen, pauzeren of stopzetten kan altijd.

Ouders over Mimic

Mimic op Social Media

Menu