In de media

Mimic wint Red Dot Product Design Award

Onze Mimic babyfles en cupsysteem heeft een prestigieuze Red Dot Product Design Award 2021 gewonnen. Deze internationale design prijs wordt jaarlijks uitgereikt aan een kleine selectie producten uit inzendingen van meer dan 60 landen. De jury was zeer overtuigd van “the excellent quality of your product”. En wij zijn op onze beurt weer zéér blij en trots op onze Red Dot.

Mimic is genomineerd voor 2 Baby Innovation Awards

Onze innovatieve babyfles en cupsysteem is genomineerd in de categorie Feeding én de Design Award.

“Mooie vormgeving en goede techniek, maar qua systeem is vooral de combinatie met de cup innovatief, oordeelt de vakjury. Fijn is ook de mogelijkheid om deze met de herbruikbare borstvoedingscup te gebruiken. De voorgedoseerde cups zijn handig als moeders naast borstvoeding tussendoor een flesje willen geven.”

Vanaf 24 mei kan iedereen zijn stem uitbrengen en de winnaars worden later dit jaar bekend gemaakt tijdens de Negenmaandenbeurs.

Mama’s wereld

In ‘Mama’s Wereld’ delen presentatrices Kimberley Klaver en Sanne Heijen praktische tips en adviezen over zwangerschap en het opvoeden van kinderen.

In aflevering 4 laat Kimberly zien de Mimic fles werkt en wat de voordelen zijn.

Ouders van nu

Augustus 2020

De Erkenningen Goed Industrieel Ontwerp is een middel om het belang van professioneel productontwerp onder de aandacht te brengen van opdrachtgevers, beleidsmakers en het publiek. Organisator Designlink baseert zich bij het toekennen van de GIO’s op het oordeel van een onafhankelijke vakjury. Zij beoordelen alle inzendingen op zes criteria. Op elk van deze criteria draagt de jury bovendien een product voor dat het belang ervan het beste illustreert. Dit product ontvangt een special award. In 2020 heeft Mimic  de Special Award voor Ergonomie gewonnen.

“De jury had veel waardering voor de babyfles Mimic van FLEX/design. Het doseersysteem van de fles is zo uitgevoerd dat ouders hun kind nooit te veel of te weinig melk geven maar bovendien door een ingenieus vacuüm-systeem buikkrampjes moet helpen voorkomen. Juryvoorzitter Jan Siebers vindt een Special Award voor Ergonomie voor de Mimic daarom een passende onderscheiding!”

Menu