Over ons

Het voeden van je baby

Het voeden van je baby; een onderwerp met sterke opinies. Niet iedereen heeft dezelfde keuze om borstvoeding of flesvoeding te geven, maar iedere ouder wil het beste voor zijn baby. Mimic is ontworpen om ouders te ondersteunen tijdens het moment dat ze hun baby met de fles gaan voeden. Of dat nu borst- of flesvoeding is. Wij geloven dat het voeden van je baby een bijzonder en intiem moment is waar je van moet genieten.

Daarom is de Mimic fles geïnspireerd op de drinktechniek van de borst om je baby zo natuurlijk mogelijk te voeden. Dankzij het gepatenteerde cupsysteem zorgt de Mimic fles voor een rustig drinktempo en vermindert de kans op krampjes. Gebruik de Mimic fles met herbruikbare cup voor het geven van gekolfde moedermelk of met de voorgedoseerde cups.

Ons team staat voor je klaar

Ervaring heeft ons geleerd dat er veel support en informatie beschikbaar is over borstvoeding in tegenstelling tot flesvoeding. Wij geloven dat er niks boven borstvoeding gaat, maar soms is dit geen optie (meer). Wat je keuze ook is, borst- of flesvoeding, Mimic wil je hier graag in ondersteunen.

Ons team van voedingskundigen staat dag en nacht klaar om jou te helpen. Mocht dat niet toereikend zijn, kunnen we ook bij je langs komen om te kijken wat we voor je kunnen betekenen.

Een gepersonaliseerde speen voor jouw baby of een voedingsadvies aan huis, Mimic zal er alles aan doen om jullie voedingsmoment te ondersteunen.

Je kan het voedingsteam bereiken via telefoon, chat, Whatsapp en email. Met deze nieuwe generatie babyflessen, cups en advies willen wij een verschil maken voor jou en je baby!

Menu