Over ons

Over ons

Meteen na de geboorte grijpt je baby naar de borst. Aanhappen, drinken, pauze houden en weer doorgaan, het gaat allemaal op gevoel. Dan komt de dag dat jullie overstappen op de fles. Jij ongerust, baby in de war. Maar wat als je een fles vindt die heel dicht bij de natuur blijft? Die voorkomt dat er lucht mee naar binnenkomt tijdens het drinken en daarmee de kans op krampjes vermindert. Dan wordt die grote stap ineens heel behapbaar.

Als product ontwerper was Frenkel van mening dat hij deze fles zelf moest kunnen ontwikkelen. Een missie waar hij zich samen met Loes en Remco graag in wilde vastbijten. Een fles die de drinktechniek van de borst nabootst. Die de overstap of combinatie van borst en flesvoeden makkelijk maakt. Want die moeizame momenten herkennen ze zelf als ouder ook.

En zo is Mimic ontstaan. Mimic betekent nabootsen. En dat is precies wat de Mimic fles doet. Deze fles heeft de drinktechniek en de vorm van de borst gekopieerd. Dankzij het unieke drinksysteem met cups kunnen babies rustig aan de fles drinken en de brede, zachte speen maakt het makkelijk aanhappen.

Op naar mooie drinkmomenten voor jou en je baby!

Menu