De unieke werking van de cups

“Snel, gemakkelijk en hygiënisch, een echte aanrader voor ouders!” -Yanis-

Unieke werking

Je gebruikt de Mimic fles met de voorgedoseerde Mimic cups of met de herbruikbare borstvoedingcup voor gekolfde moedermelk. De werking van alle cups is hetzelfde. Tijdens het drinken beweegt de cup langzaam naar binnen zodat er geen lucht in de fles en in de melk komt. Dit zorgt voor een rustig drinktempo en vermindert de kans op krampjes.

Ontdek alle Mimic cups 

De borstvoedingcup voor gekolfde moedermelk

De Mimic fles wordt standaard met de herbruikbare, borstvoedingcup geleverd. De vorm en werking van de fles maakt het makkelijk voor je baby om borstvoeding en het met de fles voeden te combineren.

De voorgedoseerde cups  

De voorgedoseerde Mimic cupjes zijn geschikt voor babies vanaf de geboorte tot 12 maanden. Naarmate je baby ouder wordt, gaat hij ook meer flesvoeding drinken. Afhankelijk van de leeftijd van je baby, kies je dus de cup met de juiste hoeveelheid voeding. Kijk in onderstaand schema welke cups er allemaal zijn.

De beste voeding in een cup

Met grote zorg waarborgen wij de kwaliteit van onze voeding. Onderzoeken en analyses zorgen er voor dat onze producten voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen.

Tijdens de eerste levensjaren is het immuunsysteem van je baby volop in ontwikkeling. De Mimic voeding in onze cups speelt hierbij een belangrijke rol. Mimic ondersteunt de weerstand van je baby dankzij de vitamine mix A, C en D.

Makkelijke bereiding van de fles 

Niet meer schepjes tellen en geknoei met poeder op je aanrecht. Dankzij de voorgedoseerde cups maak je in 4 stappen eenvoudig en snel de fles klaar.

  • Stap 1   Klik de voorgedoseerde cup met Mimic opvolgmelk in de bodem van de fles en verwijder de folie
  • Stap 2   Draai de speen op de fles
  • Stap 3   Verwarm de juiste hoeveelheid water in de Mimic maatbeker en voeg toe aan de fles
  • Stap 4   Voorzichtig schudden of zwenken en klaar!
Menu